SPECIAAL AANBOD: doe nu mee voor slechts €59

Als dit niet het goeie moment is om je tuin wat meer kleur te geven,
wanneer dan wel?
 online cursus

MEER KLEUR IN JE TUIN 

 

Na deze cursus weet je precies wat je gaat doen in je tuin
om op elke plek een harmonisch kleurenpalet te creëren met de juiste planten.
 
 

Prijs online cursus:  €49

 

Krijg meteen toegang!

Waarom deze cursus zo waardevol is:

 

De echte reden waarom het zo moeilijk is voor jou

om je tuin tot je droomplek om te vormen

Je ziet mooie tuinen waar je alleen maar van kan dromen.

Als je kijkt naar je eigen tuin, voel je dat er nog wel enkele stappen nodig zijn om tot zo'n droomtuin te komen.

 

De grootste vraag is nu:

Hoe kan je op een harmonische manier de juiste planten op de juiste plaats in je tuin zetten?

 

Welke vragen of twijfels komen bij jou naar boven?

 • Vraagt dat niet heel veel plantenkennis en kan ik dat wel zelf?    

Ik leer je mijn eigen opgedane plantenkennis uit en geef die op een makkelijke manier door aan jou zodat je meteen op weg bent. Bovendien kan je me altijd jouw vragen stellen.

 

 • Is zo'n bloementuin niet heel erg arbeidsintensief?

Ook zonder groene vingers krijg je van een mooie tuin de intense voldoening die je nooit had verwacht. We gaan weloverwogen keuzes maken van hoeveel tijd je wil spenderen aan je tuinwerk en op basis daarvan kiezen we soorten planten.

 • Is dat duur zo'n tuin met veel bloemen?

We gaan uit van hoeveel jij zelf wil en kan besteden aan je tuin.  Maar je zou versteld staan hoeveel planten je in je tuin kan krijgen met een beperkt budget!

 

Misschien heb je nog vragen of twijfels? Laat het mij weten, we bekijken samen of deze cursus voor jou geschikt is, mocht je daar nog aan twijfelen!

 

Kijk, élke tuin is het waard om omgetoverd te worden tot een prachtplek om zoveel mogelijk van te genieten. En vooral: jij zelf bent het méér dan waard om een hele mooie tuin te hebben. Jouw tuin is jouw plek om tot rust te komen, om te herbronnen, om je batterijen terug op te laden en om vandaaruit je eigen missie in de wereld te zetten. Daarom verdient jouw tuin, hoe klein of hoe groot ook, jouw aandacht.

Hierbij wil ik jou helpen.

De cursus laat je tuin op een natuurlijke manier weer opfleuren.

 

"Dankzij deze cursus de energie en visie gekregen om een vergeten deel van de tuin op een natuurlijke manier weer te doen opfleuren!" 
 

-Benny

Voor mij heeft het vooral bijgebracht om anders naar mijn tuin te kijken en daardoor weer energie te krijgen bij het werken in de tuin.

 

"We vonden deze cursus heel tof. Niet teveel info in ene keer en haalbaar om uit te voeren.
Voor mij heeft het vooral bijgebracht om anders naar mijn tuin te kijken en daardoor weer energie te krijgen bij het werken in de tuin. Ook de stappen werkten heel goed bij mij ! Een echte aanrader. Heel tof gemaakt Sofie!" 
 

-Sandy

 

De tijd is nu:

De lente is aangekomen en binnenkort is het weer zomer.  Je wil graag een tuin die er aantrekkelijk uitziet doorheen de 4 seizoenen. Daarbij ga ik je helpen!

Maar ik vraag aan jou wel om nu in te stappen in deze cursus. Want: 

De enige die hieraan iets aan kan veranderen, dat ben JIJ!

Je hoeft geen specialist te zijn, maar gewoon mee het leuke pad te volgen dat we zullen gaan. Ik geef je vanuit mijn expertise een aantal gerichte suggesties wat je kan doen, stap voor stap, en met vertrouwen in dat proces, ga je grote stappen vooruit zetten in genieten van je tuin!

JIJ bent de meest geschikte persoon om jouw tuin aan te pakken. En iedereen kan dit, ook jij!

Ik heb al heel veel mensen op weg geholpen om zelf hun tuin onder handen te nemen en mét succes. Het geeft zo veel voldoening als je zelf de touwtjes in handen houdt.

En ik wil jou daar graag bij helpen!

Ik stel je voor...

online cursus

MEER KLEUR IN JE TUIN 

 • Ik geef je overzichtelijke en korte video's op een professioneel en aangenaam leerplatform, aangevuld met handige werkbladen die je kan downloaden.
 • De basis is een overzicht van de verschillende plantensoorten: dit geeft meteen heel veel klaarheid in de intensiteit van tuinwerk van elke soort
 • We starten met het maken van een heldere visie voor elke plek in je tuin: hoeveel tijd en tuinwerk wil jij besteden aan je tuin? Zodat het haalbaar is voor jou!
 • Je maakt je eigen bloemenkalender: dit is een groeiproces van kijken en waarnemen doorheen alle seizoenen, maar je krijgt hierbij natuurlijk mijn voorbeelden en mijn hulp!
 • Afhankelijk van je eigen wensen voor je tuin, pluk je dan verder uit de cursus wat voor jou op dit moment van toepassing is:
  • Experimenteren met plukbloemen (met éénjarigen, tweejarigen en vaste planten): met enorm handige lijstjes van hoe je nu best tewerk gaat daarmee
  • Aanleggen van bloemenborders: met handige plantenlijstjes van vaste planten en ook enkele kant-en-klare plantenborders die je kan toepassen in je tuin
  • Meer bloemen in de structuur van je tuin met de juiste struiken en bomen: met een focus op de juiste plant op de juiste plaats
 • Je kan altijd je tuinvragen stellen zodat je persoonlijk geholpen wordt.
 • Ik stuur je de eerste 30 dagen begeleidende mails om je op weg te helpen en in beweging te houden.
 • Je hebt 6 maanden toegang tot alle inhoud zodat je het op je eigen tempo kan vervolledigen.
 • De aanpak van deze cursus is een duurzame aanpak van je tuin waar je nog héél erg lang van kan genieten.
 • Met deze cursus heb je alles wat je nodig hebt om de juiste planten te kiezen voor je tuin.
 • Je krijgt momenteel 2 bonussen als je inschrijft! (zie onderaan deze pagina)

De geld-terug-garantie:

Wanneer je deze cursus echt aangaat, kan ik je zeggen dat je na afloop  met een voldaan en tevreden gevoel zal kijken naar je tuin!

 

Niet tevreden? Geld terug!

Omdat ik zelf heel erg overtuigd ben van de waarde van deze minicursus,  geef ik je een 100% prijs-terug-garantie. Mocht het toch niet zijn wat je nodig hebt, laat het mij weten binnen de 48 uur na aankoop en dan krijg je je geld volledig teruggestort.

Waarom ik voor deze cursus zo'n lage prijs vraag:

Sinds ik meer dan 14 jaar geleden startte met het ontwerpen van tuinen, heb ik al honderden klanten blij gemaakt met hun tuinen mooier te maken zodat ze er volop van kunnen genieten.

Ik zie nochtans nog héél veel mensen 'struggelen' met hun tuin, als een zoveelste taak die op hun bord komt naast hun dagelijkse werk. En ik heb niet de tijd om voor iedereen een tuinontwerp te maken, want dan kan ik zelf niet meer genieten van mijn eigen tuin! :-) Daar wilde ik graag een oplossing voor. Ik wil graag zoveel mogelijk mooie tuinen creëren en vooral: zoveel mogelijk mensen laten genieten van hun tuin. Want dat is echt mijn missie:  zoveel mogelijk mensen (en hopelijk ook jij) laten genieten van hun tuin. Door hun zelf over hun tuin te laten nadenken want - WOW - dat levert echt prachtige resultaten op!  

In het Online Atelier Tuinontwerp, waar mensen stap-voor-stap en onder mijn begeleiding hun eigen tuin gaan ontwerpen, worden echt pareltjes van tuinontwerpen afgeleverd. Bovendien is de voldoening die je krijgt van het zélf te doen zo onbetaalbaar groot!

Ik maak het daarom ook in deze laagdrempelige mini cursus heel makkelijk voor jou om meer te genieten van jouw tuin.  Ik geef je makkelijke behapbare stappen in deze instapcursus. Misschien heb je erna wel zin om een echt plan te maken voor je tuin... maar dat zien we dan wel weer. Laat ons starten met de eerste stap. 

Dus, waarom nu?

Het is NU het ideale moment om met je tuin aan de slag te gaan. Deze cursus geeft je alle handvaten om je tuin aantrekkelijker te maken met de juiste plantenkeuzes. We doen het samen en in kleine stappen. Jij doet het op jouw tempo en maakt het zo groot of zo klein als jij wil. Ik heb het jou gemakkelijk gemaakt door al mijn kennis te bundelen in korte video's om je op weg te helpen.

Ik wil zoveel mogelijk mensen laten genieten van hun tuin komende zomer en ook in alle seizoenen. Deze cursus is daarvoor de perfecte stap om nu te starten!

Denk even na hoeveel plezier je zal hebben als je je tuin klaar gemaakt hebt om van te genieten!

Als je mijn hulp hierbij wil kost het je momenteel slechts €59.

Ik denk dat jouw zomer lang genieten wel veel meer waard is dan dit bedrag!

Ik hoop het alvast!

Dus als je klaar bent om je tuin wat meer kleur te geven, schrijf je dan meteen in!

 

MEER KLEUR IN JE TUIN 

nu slechts

€49

incl btw

 • 30 dagen begeleiding met mails
 • 6 maanden toegang tot alle videolessen
 • makkelijk toegang op een professioneel leerplatform
 • downloadbare werkbladen
 • je weet helder hoe je je tuin aantrekkelijk kan maken doorheen alle seizoenen
 • veel planteninfo die heel praktisch en makkelijk toepasbaar is voor jouw tuin
Ik schrijf me nu in!

Bonus 1

Maandkalender met leuke weetjes en handige lijstjes voor wat je 'kan' doen in je tuin deze maand.

(Waarde : €19)

 

Bonus 2

12 handige lijstjes van allerlei soorten planten die je kan gebruiken als snijbloem (zowel éénjarigen als tweejarigen als vaste planten maar ook struiken!), handig ingedeeld per kleur en soort. Heel erg handig om je eigen bloemenkalender mee samen te stellen!

(Waarde: €29)

 

MEER KLEUR IN JE TUIN 

nu slechts

€49

incl btw

 • 30 dagen begeleiding met mails
 • 6 maanden toegang tot alle videolessen
 • makkelijk toegang op een professioneel leerplatform
 • downloadbare werkbladen
 • je weet helder hoe je je tuin aantrekkelijk kan maken doorheen alle seizoenen
 • veel planteninfo die heel praktisch en makkelijk toepasbaar is voor jouw tuin
 • én de 2 bonussen!
Ik schrijf me nu in!

Copyright © 2022 Tuinen in Beweging

Alle rechten voorbehouden

Privacy verklaring  I  Disclaimer  I  Algemene voorwaarden